"Pepeljuga"

Sandro Soče (19) pokušao pobjeći pa sve priznao

soce
VL FOTO
13.11.2011.
u 11:53

Nakon jučerašnjeg neuspjela bijega, Sandro Soče je sve priznao. Navodno je ispričao da to nije učinio iz koristoljublja nego iz pukog revolta prema starcima s kojima njegovi već dulje nisu u dobrosusjedskim odnosima

Četrdesetominutna panika u Policijskoj upravi Mostar izbila je jučer iza podne kada se 19-godišnji Sandro Soče, osumnjičeni za dan ranije počinjeno brutalno razbojstvo nad starijim bračnim parom iz susjedstva u naselju Bijeli brijeg, istrgnuo iz ruku dvojica ‘plavaca’ i pobjegao vani. To se dogodilo nakon okončanja kriminalističke obrade i sprovođenja u pritvor. Naime, dok su ga dvojica policajaca vodila niz stubište, on im se istrgnuo i pobjegao kroz glavna ulazna vrata. Potrčali su za njim, ali ga nisu uspjeli sustići. Jedino su zatekli ispali lijevu tenisicu bez vezica.

Bez lijeve tenisice

Obaviještene su sve ophodnje i pozornici na ulicama pa je nastala prava potraga, a i inspektori su skočili na noge. Bjegunac se tražio među zgradama brojnih ulica, ali je naposljetku ulovljen u Zagrebačkoj, gdje se pokušao skriti između tamošnjih garaža. Pola sata kasnije ‘pepeljugu’ su priveli tužiteljici na saslušanje, kako je prethodno i bilo planirano.

Kako smo pisali, spočitava mu se da je točno 24 sata ranije zajedno s još nepoznatim mladićem upao u susjedni stan supružnika Pere (76) i Azemine (71) Radić, koje su vezali i opljačkali. Još za ‘fantomskog’ prepada usred dana, napadnuta domaćica je povikala: “Sandro, jesi li to ti!?”

Sve priznao

Kako nam je ispričala, prozvani joj je nakon toga grubo spustio glavi i više nije progovarao. Vezali su i njihovu kućnu pomoćnicu u spavaćoj sobi te pokupili nešto zlatnine i 300 maraka, koliko su pronašli u dva novčanika, kao i lovačku pušku. Kada su inspektori ubrzo pokucali na vrata stana Soče, tamo su ga zetekli u društvu jednog prijatelja. Odmah je odbacivao svaku sumnju, a ni plijena nije bilo na vidiku. Međutim, nakon jučerašnja neuspjela bijega je sve priznao. Navodno je ispričao da to nije učinio iz koristoljublja nego iz pukog revolta prema starcima s kojima njegovi već dulje nisu u dobrosusjedskim odnosima (!?). Inače, i proljetos je ovaj mladi nogometni vratar nakon privođenja negirao počinjeno razbojstvo u prehrambenoj trgovini kod Mostarke. Sumnjalo se da je zajedno s još jednim prvoligaškim mladim vratarom orobio ovu trgovinu te, unatoč otporu vlasnika, pobjegao na motociklu.

Ključne riječi

Komentara 1

PA
patrljak
11:31 14.11.2011.

ma pustit ce te ga nego sta , pa po zakonu BiH covjek nije nista uradio

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije