opet u milosti

Sanaderu nakon gostovanja na TV-u rejting porastao čak 5 posto!

ivo sanader (1)
Screenshot HRT
04.10.2012.
u 22:27

Na drugom je mjestu najomraženijih političara u Hrvata. Najnegativnijim političarem proglasilo ga je naime 22,8 posto ispitanika. Prednjači Radmir Čačić, s 26,9 posto glasova

Gostovanje bivšeg premijera Ive Sanadera kod Aleksandra Stankovića na HTV-u izazvalo je niz prijepora, no njega je, ako ništa drugo, nakratko opet vratilo u "milost" javnosti. 
Pokazalo je to istraživanje koje je za HTV obavila agencija Promocija Plus, na uzorku od 1100 građana telefonski ispitanih početkom ovog tjedna.

Prema dobivenim podacima, Sanaderu se rejting nakon emisije "Nedjeljom u 2" popravio za čak pet posto. Na drugom je mjestu najomraženijih političara u Hrvata. Najnegativnijim političarem proglasilo ga je naime 22,8 posto ispitanika. Prednjači Radmir Čačić, s 26,9 posto glasova. 

Visoko na listi nalazi se i Tomislav Karamarko. Predsjednika HDZ-a najnegativnijim političarom u državi smatra 11,6 posto ispitanika.

Istraživanje je utvrdilo i kako bi SDP, da su danas izbori, dobio 26,7% glasova onih koji bi izašli na izbore. HDZ je i dalje druga najveća hrvatska stranka s 19,5%, a laburisti čvrsto drže treće mjesto s 9,5% glasova. Svi ostali su ispod izbornog praga, preciznije od HNS-ovih 3% pa naniže.

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?