NENAD STAZIĆ (SDP):

"Sanaderov povratak poruka je Kosor da vodi računa o optužnici"

stazić
Arhiva VL
10.06.2011.
u 14:48

On ovime šalje poruku - optužnica protiv mene još nije napisana, vodi računa kako će izgledati. Ako bude povoljna ja ću prihvatiti krivnju i neću puno pričati, kaže Stazić

Zašto se bivši premijer Ivo Sanader sada opet želi vratiti u Hrvatsku i na domaćem sudu dokazati svoju nevinost tema je koju u HDZ-a jučer izbjegavali. Ni potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks ni šef Kluba zastupnika HDZ-a Andrija Hebrang nisu bili voljni za komentare dok je predsjednik Sabora Luka Bebić poručio kako vjeruje da je svatko nedužan dok mu se i nitko ga ne može smatrati krivim za kazneno djelo dok mu se pravomoćnom sudskom presudom ne utvrdi krivnja. Sanaderov prijatelj, HDZ-ov Jerko Rošin bio je rječitiji te je poručio kako je zahtjev bivšeg premijera da se vrati u Hrvatsku dokaz da su se očito neke okolnosti promijenile te da to i je najbolje za njega. Rošin je isto tako poručio i da mu je puna kapa priča o Sanaderu jer je jedini koji o njemu uopće želi govoriti.

- Ne znam štog motivira Sanadera na takvu odluku. S obzirom na činjenicu da je posljednjih godinu dana često donosio pomalo neočekivane i iznenađujuće odluke koji su motivi za ovu za sada možemo samo špekulirati - poručio je pak SDSS-ov Milorad Pupovac.

SDP-ov Nenad Stazić uvjeren je pak da je Sanaderova odluka da se vrati u Hrvatsku zapravo dijalog njega sa njegovom nasljednicom Jadrankom Kosor.

- On ovime šalje poruku - optužnica protiv mene još nije napisana, vodi računa kako će izgledati. Ako bude povoljna ja ću prihvatiti krivnju i neću puno pričati. Ako bude nepovljna iznijeti ću sve - uvjeren je Stazić. Sanaderov povratak veseli i HDSSB-ovce.

- Sjećate se da sam rekao da mnogi od njih zbog one Barišićeve knjižice spavaju poput malog djeteta- sat spavaju, sat plaću pa tako sve do jutra. Mislim da će Sanaderovim povratkom mnogi od njih provoditi baš tako iduće noći. Sanader očito nema mogućnosti da se izvuče od odgovornosti, ali mislim da mu je ovo želja da se zagorča život mnogima koji su zajedno s njim sudjelovali u neviđenoj pljačci hrvatskog naroda i jasno da u Remetincu sebi napravi teeam building sa svojim bivšim suradnicima - vjeruje HDSSB-ovac Dinko Burić.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 1

V4
Vladimir12-4
19:40 10.06.2011.

Ivo, nije fer placati sam, dodji i povedi sa sobom tvoje ex najmilije.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?