NBA doigravanje

San Antonio poveo 1:0 u finalu Zapadne konferencije

Ginobili
Reuters
28.05.2012.
u 08:56

- Odigrali su odličnu obranu na meni, posebno su me dobro preuzimali kada bih se riješio jednog igrača. Sljedeći put moram bolje raditi neke stvari

San Antonio Spursi na svom su terenu pobijedili Oklahoma City 101:98 i tako poveli 1:0 u seriji Zapadne konferencije. Ključno razdoblje utakmice bila je posljednja četvrtina u kojoj su Spursi postigli čak 39 koševa i preokrenuli devet razlike, koliko je Oklahoma vodila na kraju treće četvrtine.

Najbolji u pobjedničkoj momčadi bili su Manu Ginobili (26 koševa, pet skokova i tri asistencije) i Tony Parker koji je postigao 18 koševa, uz osam skokova i šest asistencija. Kod gostiju je najbolji bio Kevin Durant s 27 koševa i deset asistencija, ali valja napomenuti da je u posljednjoj četvrtini, kad se lomila utakmica, ubacio tek dva koša iz igre.

- Odigrali su odličnu obranu na meni, posebno su me dobro preuzimali kada bih se riješio jednog igrača. Sljedeći put moram bolje raditi neke stvari - rekao je Durant.

San Antonio u doigravanju još nije doživio ni jedan poraz, imaju svih devet pobjeda,  a priliku za desetu pobjedu imat će već u noći s utorka na srijedu kada ponovo u svom AT&T Centeru dočekuju Oklahomu.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije