ZDRAVKO MAMIĆ

''Sammir bi trebao odbiti Bilića, tako je loš igrač da bi oskvrnuo šahovnicu''

Hrvatska Grčka (1)
Antonio Bronić
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
16.09.2010.
u 23:54

- Obećao sam Vahi da ga neću prodavati pa neka mu cijena raste na 50 milijuna eura - otkrio je Zdravko.

Zdravko Mamić odupro se svakoj euforiji nakon što je na Maksmiru pala ''Žuta podmornica''. U društvu najbližih suradnika u loži je mirno pratio Hajdukovu utakmicu.

- A što ću ja sad pametovati? Hvala treneru, igračima, publici. Pokušat ću na najskromniji način uživat u djelu Vahe i momčadi -  započeo je Mamić.

Mnogi su predložili, a on se složio - u desetljeću njegove 'vladavine', bilo je to vjerojatno najveće plavo slavlje.

- Ovo je najljepša pobjeda Dinama. Svaka riječ je suvišna, toliko je bilo lijepo da moj glas ne treba ništa kvariti - kontrolirao se šef plavih.

Živac mu je malo popustio samo na jednu temu. No, nije bijesnio, samo je bio sarkastičan jer Slaven Bilić još je uvijek 'gluh i slijep' na njegovog 'filha'...

- Ja mislim da se Sammir 'šika u bulju' i da treba odbiti njegovo pozivanje u reprezentaciju. On je tako loš igrač i karakter da bi oskrnavio našu šahovnicu. Shvatili ste u kojem tonu govorim, jer koga god pohvalim, oni čine suprotno. Ja kažem dobar dan, svi kažu laku noć! Evo, sad mu možda otvorim put u reprezentaciju - sipao je Mamić nezadovoljstvo.

Brazilčevu menadžeru Boži Sliškoviću je dobacio:

- Nemoj se ništa smijati. Neće Sammir u inozemstvo tako brzo. Obećao sam Vahi da ga neću prodavati pa neka mu cijena raste na 50 milijuna eura - rekao je Zdravko i okrenuo se televizoru.

- Navijam za splitske sportske prijatelje. Imamo uvid u svaki dobar rezultat Hajduka jer i nama koristi zbog koeficijenta, a ne treba ni govoriti da nas veseli svaki uspjeh hrvatskog kluba - zaključio je Mamić.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije