Rummenigge

'Sad možemo Barci pokazati koliko smo napredovali od 2009.'

 Karl-Heinz Rummenigge
Reuters
12.04.2013.
u 13:36

- Bit će to odlične utakmice. Bayern je velika momčad, znamo da će nam biti jako teško, ali se nadamo da ćemo proći u finale

Direktor Bayerna Karl-Heinz Rummenigge prokomentirao je ždrijeb polufinala Lige prvaka koji je njegov klub spojio s Barcelonom. Ta dva kluba sastala su se i 2009. godine, a katalonski je klub prošao dalje s ukupnim rezultatom 5:1.

- Ne želim se ni prisjetiti tih susreta, baš su nas potopili. Međutim, ovo je prilika da im pokažemo koliko je Bayern napredovao od 2009. godine. Mislim da je prednost to što prvu utakmicu igramo u Münchenu. Dokazali smo to i protiv Juventusa kada su ljudi govorili da nam je to nedostatak. No mi smo odigrali fantastičnu utakmicu kod kuće i postavili temelje za prolaz u Torinu - rekao je Rummenigge.

Andoni Zubizaretta bio je predstavnik Barcelone u Nyonu.

- Bit će to odlične utakmice. Bayern je velika momčad, znamo da će nam biti jako teško, ali se nadamo da ćemo proći u finale - rekao je Zubizaretta.

>>Izvučeni su parovi Lige prvaka. Tko će u finale?

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?