oduševljeni 


Rusi priželjkuju da Olga brzo smijeni Slavena

'18.06.2012., Gdanjsk, Poljska - Europsko nogometno prvenstvo Euro 2012. Skupina C, Hrvatska - Spanjolska. Slaven Bilic Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
'Slavko Midzor/PIXSELL'
22.06.2012.
u 09:30


Zbog Slavena Bilića brzo ćemo zaboraviti Karpina, piše ruski novinar

Svi ruski mediji su nakon ispadanja Hrvatske pisali kako je naša reprezentacija bila sjajna, odlična, a susret sa Španjolskom bila je velika utakmica Hrvatske i Bilića.

Je li dobar klupski trener?

Rusi su uvjereni da Bilić može biti vrlo dobar izbornik Rusije, ali su prilično skeptični u tome koliko će izdržati na klupi Lokomotiva. S jedne strane nisu baš sigurni je li dobar klupski trener kao što je bio izbornik, a s druge, šefica Olga Smorodskaja voli promjene, voli mijenjati trenere i brzo gubi strpljenje. Sve pohvale s njezine strane na Slavenov račun u tom slučaju neće mu pomoći.

U raznim komentarima navijača također se naglašava da je Hrvatska igrala vrhunski na Euru, ali da nije imala sreće. Zanimljivo, 30 posto ljudi izjasnilo se da bi htjelo Bilića za izbornika. Neki su skovali i plan: nakon mjesec-dva Olga potjera Bilića iz Lokomotiva i onda ga savez prisvoji.

Bilićem se bavio i kolumnist moskovskog Sport Ekspressa Igor Rabiren. S oduševljenjem je najavio Bilićev dolazak u ruski nogomet. Izvještavajući s Eura odlučio je potegnuti do Poznanja na susret Hrvatska - Italija i, ističe, nije požalio...

\"Još više od odlične utakmice oduševio me Slaven Bilić na konferenciji za novinare. Zapamtite, dame i gospodo novinari, zbog Bilića uskoro ćete prestati žaliti za Valerijem Karpinom i njegovim istupima! Dolazi hrvatski stručnjak kojem možete upisati 100 bodova unaprijed. Pun pogodak bila je izjava da ne razumije trenere koji odbijaju komentirati suđenje. Zato što suđenje i te kako utječe na posao kojim se bavi, a ako sudac ošteti vašu momčad, onda je prešućivanje takvih stvari gotovo sudioništvo u nedjelu. Nadalje, Bilić tako dobro opisuje taktičke manevre da sam ga poželio slušati još i još! I ne ustručava se odgovoriti na pitanja koja počinju sa \'zašto\'. U svakom slučaju, bit će užitak ići u Lokomotiv na Bilićeve presice koje se nerijetko pretvore u pravi šou\", napisao je kolumnist Sport Ekspressa.

Prva utakmica 22. srpnja

Očito će hrvatskom izborniku biti ugodnije na novom radnom mjestu na koje dolazi u ponedjeljak. Tada će sa šeficom razmotriti i popis pojačanja, na kojem bi se trebao naći i Vedran Ćorluka. Rusko prvenstvo počinje 22. srpnja, a Bilić prvu utakmicu igra u Saransku (sat i pol leta od Moskve) protiv novoga prvoligaša Mordovije. Prvi derbi igra u šestom kolu kada dočekuje moskovski Dinamo.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?