ŽELE GA ZA IZBORNIKA

Rusi mame Mancinija sa 35 milijuna funti!

samir nasri
Reuters/Pixsell
08.07.2012.
u 14:45

Osim velike plaće za talijanskog stručnjaka, ruski bi Savez morao Cityju isplatiti 16 milijuna funti odštete

Treneru Manchester Cityja Robertu Manciniju ponuđen je unosan izbornički ugovor! Na svojoj klupi žele ga Rusi, domaćini Svjetskog prvenstva 2018. godine, i za usluge mu nude 35 milijuna funti!

Ruski izvori za Goal.com potvrdili su kako je talijanski stručnjak u subotu pristao na ponudu te kako će potpisati ugovor na šest godina, sve do kraja SP-a 2018. No, mančesterski klub odmah je odbacio takve insinuacije uz naglasak da su oni ti koji će sljedećeg tjedna sigurno produžiti ugovor s Mancinijem te kako o tome već dva mjeseca pregovaraju njihovi zastupnici.

- On će od nedjelje biti u Austriji s momčadi, ne u Moskvi! - poručili su iz kluba.

Kako god da ispadne, Rusi su ponudom zakomplicirali život čelnicima Cityja s kojima Mancini sada može puno zahtjevnije pregovarati. Njemu je, naime, ključno da potpiše što dulji ugovor gdje mu City nudi tri, a Rusi šest godina. Uz to, u klubu su mu zamjerili što je odbio ići s momčadi na azijsku turneju kojom su šefovi kluba planirali dobiti na popularnosti širim okvirima.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?