izvrijeđao vlastitog obožavatelja

Rooney: Sudac, tko te j...!, a zatim: Evo ti dres

Wayne Rooney
AFP
08.06.2010.
u 09:31

Prgavi engleski napdač Wayne Rooney nije u Južnu Afriku došao hladne glave. Izvrijeđao je suca, inače svog obožavatelja, na prijateljskoj utakmici, a zatim kad su se smirile strasti - poklonio mu dres.

Na posljednjoj utakmici Svjetskog prvenstva koju su igrala Tri lava, u četvrtfinalu 2006. godine, dobio je crveni karton zbog gaženja Portugalca Ricarda Carvalha. Za novo izdanje najprestižnijeg turnira pripremio se na korak dalje.

- Rooney me uvrijedi, rekao mi je "J... se!". Trebao bi naučiti kontrolirati se, za ovakav rječnik izletjet će na prvoj utakmici. Ako je mene izvrijeđao, učinit će to i dečkima na prvenstvu - požalio se The Sunu sudac Jeff Selogilwe, koji je vodio utakmicu Engleske i američke momčadi Platin Stars (3:0).

Radilo se o posljednjoj provjeri Cappelovih zvijezda.

- Možda su engleski igrači misli da je ovo samo prijateljska i da mogu raditi što žele, da suci nisu profesionalci. Zapravo, to je sramota. Kad ga gledam na televiziji, vidim da je sjajan igrač, ali na terenu se ponaša blesavo. Vrijeđa ljude i faulira druge igrače. Razočarao me, bio mi je najdraži igrač - dodao je sudac.

Magičan obrat je uslijedio nakon utakmice.

- Zapravo, i dalje mi je najdraži igrač, ispričao mi se i dao mi majicu - poentirao je sudac

Capello se izderao u svlačionici.

Izbornik Engleza Fabio Capello nije aplaudirao pobjedi 3:0 protiv američke momčadi Platin Stars.

- Ako ćemo bit pošteni, treba priznati da je bilo teško u svlačionici. Capello je bio užasno ljut, a imao je i pravo... - kazao je Jermain James Defoe.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije