Prepao se Balea

Ronaldo traži 370 000 € tjedno i da momčad više igra za njega!?

Cristiano Ronaldo
Reuters/Pixsell
05.08.2013.
u 17:43

Cristiano je zaradio i dio klupskog utrška od reklama u SAD-u i Aziji jer smatra da je on najveći promotor Reala

Iako Gareth Bale još nije ni došao u Real, a možda ni neće, najveća zvijezda kluba već je počela s potihim negodovanjem jer joj se ugrožava taj status. Španjolski mediji navode kako je Cristiano Ronaldo, u sklopu novog ugovora kojim bi trebao produljiti vjernost do 2018. godine, zatražio da obavezno bude plaćeniji od Balea.

Konkretno, inzistira na 370 tisuća eura tjedne plaće, što je duplo više nego što sad zarađuje. Velšanin i on trebali su imati istu plaću, no Portugalac se tom idejom, navodno, našao uvrijeđenim.

Osim novaca, Ronaldo je, pišu, zatražio da momčad u sljedećoj sezni igra više za njega kako bi ponovno dobio Zlatnu loptu te zahtjeva i postotak od klupske zarade od marketinga po Aziji i SAD-u. On, naime, smatra da je baš on najveći promotor Reala.

Podsjetimo, prije par dana objavljena je priča kako je Lionel Messi zatražio hitni sastanak u Barceloni jer će Neymar imati veću plaću od njega...

>> Ronaldo: Mourinho ne zaslužuje moj komentar

>> Nevolje u raju: Messi traži veću plaću od Neymarove

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?