Roditeljstvo

Ronaldo: Postao sam tata, a sina ću podizati kao samohrani otac

ronaldo
Pixsell
04.07.2010.
u 11:47

Najskuplji nogometaš svijeta preko Twittera je objavio da je postao samohrani otac. Majčin identitet zauvijek će, rekao je Realov reprezentativac, ostati nepoznat

Postao sam tata. Javnosti otkrivam informaciju prožet snažnim emocijama. Majčin identitet ostat će zauvijek nepoznat, a o djetetu ću se brinuti sam, kao samohrani otac - objavio je portuglaski reprezentativac Cristiano Ronaldo na Twitteru. Najskuplji igrač svijeta  i Realov napadač tom je objavom šokirao fanove i rastužio milijune žena diljem svijeta koje su mu javno upućivale poruke kako se žele udati za njega.

Ronaldo je na Twitteru zamolio javnost za poštivanje privatnosti jer je ipak riječ o djetetu.

Nepoznato je hoće li dijete podizati s manekenkom Irinom Shayk koju je navodno nedavno zaprosio. Tabloidi su se raspisali kako je lijepa Irina prvo vrijeme bila ravnodušna spram najpoželjnijeg neženju među nogometašima, a ovaj se pak čak četiri mjeseca trudio doći do njezinog broja. Danas su, tvrde tabloidi, u sretnoj vezi.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije