Potpisao novi ugovor

Ronaldo postao najplaćeniji igrač svijeta: Ne idem iz Madrida!

Cristiano Ronaldo, Gareth Bale (1)
FC Real Madrid
15.09.2013.
u 17:02

- Znam da sam rekao nedavno da sam nesretan ovdje, ali to je bio takav dan. Bio sam tužan. Ali, normalno je da se to dogodi, svi su ponekad tužni

Cristiano Ronaldo potpisao je novi ugovor s Realom, produžio je vjernost do 2018. godine. Prema novom ugovoru zarađivat će 17 milijuna eura godišnje, a tako je postao najplaćeniji nogometaš svijeta.

- Bit ću potpuno iskren s vama. Svi znaju da sam igrao u Unitedu šest godina, ali Manchester je prošlost, a Madrid je moj dom. Sretan sam ovdje i želim nastaviti igrati u Realu, možda čak i do kraja karijere - rekao je Ronaldo i dodao:

- Hvala svim klubovima koji su me željeli dovesti, ali ja ostajem ovdje. Znam da sam rekao nedavno da sam nesretan ovdje, ali to je bio takav dan. Bio sam tužan. Ali, normalno je da se to dogodi, svi su ponekad tužni. Možda nisam trebao s tim otići u javnost, ali ljudski je griješiti. Sad je sve to iza nas - rekao je Ronaldo.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije