Uspjeli ga zadržati

Ronaldo je u Realu zabio svim protivnicima osim Dinamu!

\'14.09.2011., stadion u Maksimiru, Zagreb - 1. kolo UEFA Lige prvaka, nogometna utakmica GNK Dinamo - Real Madrid.  Jerko Leko, Cristiano Ronaldo Photo: Marko Lukunic/PIXSELL\'
Marko Lukunic/PIXSELL
28.09.2013.
u 08:58

Cristiano je u dresu Reala u svim natjecanjima igrao protiv 44 različita kluba, a samo se jedan može pohvaliti da nije primio gol

Cristiano Ronaldo zaista ima impresivnu statistiku u madridskom Realu. Ovog je tjedna zabio dva pogotka Elcheu i ponovno spasio klub, a on je došao do brojke od 211 golova za Real. Od toga ih je čak 20 postigao iz slobodnog udarca.

A španjolski list Marca izvukao je zanimljivu statistiku. Cristiano je u dresu Reala u svim natjecanjima igrao protiv 44 različita kluba, a samo se jedan može pohvaliti da nije primio gol od njega - zagrebački Dinamo!

Podsjetimo, Dinamo je u rujnu 2011. u prvom kolu Lige prvaka dočekao Real na Maksimiru, a Cristiano je igrao od prve minute. Utakmica je završila pobjedom gostiju 1:0, a jedini pogodak zabio je Di Maria.

>>Ronaldo moli Amerikance da oslobode mladića koji ga je zagrlio

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije