Bizarno

Rodila 9-godišnja Meksikanka, djetetov 17-godišnji otac pobjegao

beba
Arhiva VL
06.02.2013.
u 10:44

– Tragamo za mladićem da bismo čuli i njegovu priču jer djevojčica ne shvaća što se dogodilo. Tu je riječ ili o silovanju ili o slučaju seksualnog zlostavljanja – rekao je jedan službenik tužiteljstva

Djevojčica je imala tek nešto više od osam godina kada je zatrudnjela. Otac je 17-godišnji mladić, ali ne možemo ga naći jer je pobjegao – rekla je majka djevojčice Daphne lokalnim službenicima u meksičkoj saveznoj državi Jalisco.

– Tragamo za mladićem da bismo čuli i njegovu priču jer djevojčica ne shvaća što se dogodilo. Tu je riječ ili o silovanju ili o slučaju seksualnog zlostavljanja – rekao je jedan službenik tužiteljstva države Jalisco, a prenose Novosti.

Djevojčica je rodila 27. siječnja kćer tešku 2,7 kilograma. Obje djevojčice puštene su iz rodilišta i osjećaju se dobro, ali iz bolnice su naglasili da će pratiti njihova stanja s obzirom na to da novopečena majka ima tek devet godina.

>>'Dečko je htio da pobacim, a roditelje je brinulo što će selo reći'

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?