SMIŠLJEN PLAN

Revizijom žele napraviti rasulo među hrvatskim braniteljima

hvo
VL FOTO
08.03.2012.
u 09:29

Branitelji kažu kako nije slučajno da se napadi događaju pred 20. obljetnicu utemeljenja HVO-a u BiH

Povodom stalnih napada na branitelje i braniteljske udruge Domovinskog rata HVO ZDŽ-a koji se sprovode na različite načine, Koordinacija braniteljskih udruga koju čine Udruga nositelja ratnih odličja HVO-a, Udruga obitelji poginulih i nestalih branitelja HVO-a, Udruga hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata, Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, Hrvatska udruga logoraša Domovinskog rata u BiH i Udruga pripadnika postrojbe “Ante Bruno Bušić“ oglasila se priopćenjem za javnost u kojem osuđuje sve postupke koji stvaraju lošu sliku o braniteljima i svemu onome što je proisteklo iz Domovinskog rata, kao i napade i verbalno vrijeđanje braniteljskih udruga i njihovog vodstva, a osobito ako dolaze iz vlastitih redova od onih koji ne poštuju čast i dostojanstvo braniteljskih udruga.

- Ne možemo zaključiti zašto se ovi napadi provode pred dvadesetu godišnjicu HVO-a, zašto se provode kada neki žele izjednačiti prava pripadnika HVO-a i HOS-a, kada se revizija prava branitelja provodi i realizira na čudan način, ali možemo sumnjati da im je namjera pravljenja rasula unutar hrvatske braniteljske populacije, slabljenje jedinstva u cilju provođenja zacrtanih ciljeva. U bliskoj povijesti doživljavali smo ovakve i slične oblike napada koji su stvarali nejedinstvo braniteljske populacije i hrvatskog korpusa, što je svaki put išlo na štetu nas samih, pitaju se u Koordinaciji braniteljskih udruga Zeničko-dobojske županije.

Pozvali su branitelje da se odupru pokušajima novih podjela.

Ključne riječi

Komentara 2

CI
cinbenik
09:43 08.03.2012.

Toliki broj udruga upravo svjedoci o razjedinjenosti branitelja,pa ih sigurno nemoze nitko vise razjediniti,kao sto je to uradila politika koja vodi Hrvate 20god,a tako i proizvodi braniteljske udruge,koje im pomazu da ostanu na vlasti koja unistava Hrvate Bosne,a i opcenitoo Hrvate..............

OB
-obrisani-
09:52 08.03.2012.

Braćo, svi u jedan stroj, krvavi se opet vodi boj....!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?