Kontroverzne teme

Reisman se svađala sa studentima, Fakultet čuvala policija

judith reisman
29.01.2013.
u 12:04

Burno je počeo posjet Hrvatskoj kontroverzne američke znanstvenice Judith Reisman. Na Fakultetu političkih znanosti se verbalno sukobila sa studentima

Burno je počeo posjet Hrvatskoj kontroverzne američke znanstvenice Judith Reisman. Na Fakultetu političkih znanosti se verbalno sukobila sa studentima, piše Dnevnik.hr.

Studentsku "stranu" protiv Reisman su držali i dekan Nenad Zakošek te predstavnica udruge Nastavnici organizirano. Znanstvenica je oštro reagirala na pitanja koja joj nisu odgovarala. Zbog sigurnosti na ulazu fakulteta su stajala dva policajca.

Reisman je prije par dana u ekskluzivnom intervju Večernjem listu kazala je da u Hrvatskoj nakon uvođenja liberalnog seksualnog odgoja možemo očekivati "svaku vrstu seksualnih zločina, impotencije, nasilja, seksualnog zlostavljanja djece, abortusa, razvoda, trgovanja djecom itd., i to do krajnjih granica". Dok je konzervativni krugovi smatraju "jednim od najjačih autoriteta u razotkrivanju negativnih efekata pornografije", liberali smatraju da "nije znanstvenica, nego homofob".

 Udruge Pokret za sekularnu Hrvatsku, udruga David, Protagora, Građanska akcija, Nisam vjernik i Centar za građansku hrabrost tvrde da je Reisman poznata u svijetu po sustavnom zalaganju za kršenje ljudskih prava homoseksualaca i banaliziranju holokausta, a da je u Hrvatsku dovedena da bi "znanstvene temelje 4. modula Zdravstvenog odgoja prikazala kao plod "zločinačko homoseksualno-pedofilskog" rada Alfreda Kinsey.

>>Zastupnici HNS-a: Judith Reisman nije mjesto u Saboru

>>Udruge kritiziraju: 'Reisman nije znanstvenica, nego homofob'

>>Karamarko: Da, HDZ je pozvao Judith Reisman. I što je tu loše?

>>Judith Reisman: Zbog seksualnih sloboda rastu nasilje i kriminal

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?