sigurno ostaje

Realovih 11 nedodirljivih: Modrić će biti jedan od glavnih igrača

Screenshot Marca, Luka Modrić (1)
Foto: Screenshot Marca
1/3
03.05.2013.
u 13:49

"Modrić i Özil rastu kao par i bit će glavni i odgovorni za stvaranje novog stila nogometa koji će gajiti Real Madrid"

Nakon što je madridski Real izgubio bitku za naslov prvaka Španjolske, a i ispao iz Lige prvaka, svi su se već okrenuli novoj sezoni. Mediji pišu da će novi trener preuzeti klub jer Mourinho gotovo sigurno odlazi, a Marca se danas bavila i igračkom križaljkom za sljedeću sezonu. U tekstu se tvrdi da je samo 11 nedodirljivih igrača, a među njima je i naš Luka Modrić.

Kako pišu, ovi igrači sigurno će i sljedeće sezone igrati u Realu: Iker Casillas, Diego Lopez, Sergio Ramos, Varane, Marcelo, Xabi Alonso, Khedira, Modrić, Özil, Cristiano Ronaldo i Benzema.

"Modrić i Özil rastu kao par i bit će glavni i odgovorni za stvaranje novog stila nogometa koji će gajiti Real Madrid", piše Marca te dodaje kako će novi trener uvesti nešto novo u igru madridske momčadi, ali da mu je jako bitno da okosnica momčadi bude sastavljena od igrača koji se već međusobno poznaju.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije