Villarreal

Real za Nilmara daje čak 60 milijuna eura?

Nilmar
Pixsell
13.10.2010.
u 11:25

Brazilski nogometaš u ugovoru ima dodatak da ga Villarreal mora pustiti ponudi li netko 60 milijuna eura

Čelnici madridskog Reala ove zime ili na ljeto kupit će Villarrealova napadača Nilmara. Cijena 26-godišnjeg brazilskog reprezentativca je "prava sitnica", 60 milijuna eura.

Real očito nema mira, jer tek što je završen ovoljetni šoping, već se okrenuo potrazi za novim pojačanjima. Pomalo senzacionalnu vijest prenio je španjolski dnevnik Marca.

Brazilac je sa pet pogodaka u prvih šest kola najbolji strijelac Primere i najzaslužniji što se žuta podmornica nalazi na drugome mestu, samo korak iza vodeće Valencije. Igrač Brazila (22 nastupa/9 golova) došao je u Villarreal 2009. godine iz Internacionala za 15 milijuna eura.

Mig za njegov dolazak navodno je već dao predsjednik Reala Florentino Perez, a sada se još samo čeka mišljenje trenera Josea Mourinha. No, portugalski stručnjak već je ovih dana izrazio nezadovoljstvo učinkom napadača, pa bi mu Nilmar sigurno dobro došao.

Hoće li se Real odlučiti na skupu avanturu pokazat će idući mjeseci, no od vrtoglave ponude možda će se zavrtjeti i Nilmaru, što je dobra vijest za Dinamo koji 2. prosinca gostuje u Španjolskoj.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije