Champions Cup

Real i Luka nadigrali Chelsea, Ronaldo utišao Mourinha

'Real Madrid Cristiano Ronaldo (R) celebrates his goal with teammates Luka Modric (C) and Mesut Ozil against Atletico Madrid during their Spanish King\'s Cup final soccer match at Santiago Bernabeu st
'JUAN MEDINA'
08.08.2013.
u 07:51

Madridski Real pobijedio je Chelsea sa 3:1 u finalu Champions Cupa koji se igrao u SAD-u. U slavlju protiv bivšeg trenera Jose Mourinha portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo zabio je dva pogotka. Naš Luka Modrić igrao je do 74. minute

Realov trener Carlo Ancelotti ukazao je povjerenje Luki Modriću u uvrstio ga među prvih jedanaest protiv Chelsea u finalu Champions Cupa koji se igrao u Miamiju. Madriđani su pobijedili sa 3:1, a hrvatski je reprezentativac igrao vrlo dobro, zamijenjen je u 74. minuti.

Madriđani su u vodstvo došli u 14. minuti pogotkom Marcela. No realovci nisu dugo slavili jer je tri minute kasnije Ramires izjednačio za 1:1.

Na scenu je potom došao Cristiano Ronaldo koji je u 31. minuti prekrasnim udarcem iz slobodnog udarca zabio za novo vodstvo Ancelottijeve momčadi. Portugalac je potvrdio pobjedu pogotkom u 57. minuti.

U utakmici za treće mjesto Milan je slavio protiv LA Galaxyja sa 2:0 pogocima Balotellija i Nianga.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?