Ukazanje

‘Razmislite o prolaznosti zemaljskog života...’

Ukazanje
03.07.2012.
u 10:17

Gospina poruka je ponukala vjernike da razmisle i o sebi, ali i o vječnom blaženstvu i vječnosti

Kod Plavog križa na Podbrdu u Bijakovićima u međugorskoj župi jučer se od 8.39 do 8.45 sati Gospa ukazala vidjelici Mirjani Dragičević-Soldo. Prema tvrdnjama vidjelice Mirjane, tom prigodom joj je Gospa Kraljica mira dala poruku. Ukazanju je svjedočilo 15.000 hodočasnika koji su se okupili oko kod Plavoga križa. Do Gospinog ukazanja nazočni su molili krunicu i pjevali Gospine pjesme.

Iz cijelog svijeta

Među brojnim hodočasnicima najviše je bilo Talijana i Hrvata. Uz njih i hodočasnici iz Njemačke, Francuske, Švicarske, Portugala, Kine, Irske, SAD-a, Mađarske, Slovačke, Ukrajine, Kanade… U 8.39 sati molitva je utihnula, a Mirjana je gledala u nebo i počela razgovarati s Gospom. Blaženu tišinu u tom trenutku remetio je samo bljesak brojnih fotoaparata. Fotografirali su ovaj događaj i hodočasnici i fotoreporteri. Nakon šest minuta, koliko je trajalo ukazanje, Mirjana je ustala i zapisala poruku koju je joj je ovom prigodom dala Gospa Kraljica mira.

Prolaznost života

Poruka glasi: “Djeco moja, opet vas majčinski molim, da se na trenutak zaustavite i razmislite o sebi i o prolaznosti ovoga svoga zemaljskoga života. Zatim razmislite o vječnosti i o vječnom blaženstvu. Što vi želite, kojim putem želite poći? Očinska ljubav me šalje da vam budem posrednica, da vam majčinskom ljubavlju pokažem put koji vodi ka čistoći duše, duše neopterećene grijehom, duše koja će upoznati vječnost. Molim se da vas obasja svjetlo ljubavi moga Sina, da pobijedite slabosti, izađete iz bijede. Vi ste moja djeca i ja vas želim sviju na putu spasenja. Zato, djeco moja, okupite se oko mene, da bih vas mogla upoznati s ljubavlju moga Sina i tako otvarati vrata vječnog blaženstva. Molite kao i ja za svoje pastire. Opet vas upozoravam ne sudite ih, jer moj Sin ih je izabrao. Hvala vam! “Prema tvrdnjama vidjelice Mirjane uz ovo mjesečno ukazanje, Gospa joj se ukazuje i jedanput godišnje, i to na njezin rođendan 18. ožujka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?