PLJAČKA

Razbojnici je vukli za kosu i udarali pištoljem zbog vreće novca

pljacka
VL FOTO
28.06.2011.
u 09:27

Prošli pokraj policijske ophodnje i zapalili vozilo kod bolnice Nova Bila

Slavica Jurčević, suvlasnica i zamjenica direktora poduzeća Buba commerce iz Viteza, ostala je nemalo zatečena kada je izlazeći iz garaže svoje obiteljske kuće ugledala dvojicu naoružanih i maskiranih tipova koji su joj prišli s lijeve i desne strane te počeli razbijati staklo na vratima kako bi došli do nje, jer se bila zaključala. Slavica je pružala veliki otpor te su je onda pljačkaši udarili pištoljem po nosu i glavi te vukli za kosu. Iz torbice su odnijeli, sumnja se, više desetaka tisuća maraka, Jedan pištolj bez okvira za metke ostao je na sjedištu automobila, a pljačkaši su ford karavan zapalili u blizini bolnice u Novoj Biloj.

Zapriječili put

-Iznenadila sam se kada sam vidjela da me ispred garaže čekaju dvojica maskiranih i naoružanih pljačkaša. Imali su fantomke i rukavice. Automobilom ford zapriječili su mi put. Zatim su počeli razbijati stakla s lijeve i desne strane jer sam se zaključala. Kada su uspjeli ući u automobil, počela je prava tučnjava. Ni sama ne znam kako sam se uspjela s njima boriti, ali kada su vidjeli da sam odlučna, udarili su me jako pištoljem po nosu, a zatim po glavi. Slomili su mi nos, tri nokta i nanijeli ozljedu na glavi zbog čega sam bila i u bolnici, govori nam Slavica. Zanimljivo da je jedna policijska ophodnja bila na smjeru odakle su dolazili pljačkaši starim ford karavanom.

Prošli pokraj policije

Međutim, ophodnji je dojavljeno da su pljačkaši u opel kadetu kišna kap. Policajci su gledali samo opelova auta dok je ford prolazio pored njih s opljačkanim novcem. Nedugo nakon toga, dok su druga policijska kola vozila Slavicu u bolnicu, vidio se dim iz zapaljenog automobila kojim su se koristili pljačkaši. Slavičin suprug Zdravko Jurčević, također jedan od vodećih menadžera u poduzeću Buba commerce, ne može doći k sebi što se događa poslodavcima ne samo Viteza.

-Prije više od 10 godina pljačkaši su nam ubili radnika koji je nosio novac na banku. Bili su maskirani i naoružani. Nikada istraga nije otkrila počinitelje ubojstva. U Mostaru su nam eksplozivnom napravom uništili objekt, kamion i vozilo. Evo i sada ovaj oružani napad na moju suprugu. Kamo to vodi? Tko nas može zaštiti da njemu plaćamo porez, jer ova vlast očito to ne može, kaže ogorčeno Zdravko koji je čuo vrisak supruge koja se tukla s pljačkašima u automobilu. Nažalost, sve je kratko trajalo tako da nije mogao ništa učiniti da joj pomogne.

Ključne riječi

Komentara 3

VR
vrisak
05:22 29.06.2011.

Dignite se svi protiv Turskog ( ZULUMA ) ZAKONA i ostvarite pravnu drzavu... tek onda mozete zivit normalnim zivotom...

IS
isoni
03:47 17.07.2011.

Pronadji pocinitelje, tada mozes komentirati

KO
komentarist
18:30 13.08.2011.

\"Nažalost, sve je kratko trajalo tako da nije mogao ništa učiniti da joj pomogne.\" Šta bi ova rečenica trebala značiti?! Kao, trebalo je trajati duže pa da žena još više nastrada...

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?