Pokušaj ubojstva

Ranio trudnu suprugu, majku 7 djece, i sina

Kneževo
09.08.2013.
u 09:34

Dalibor Mitrović (37) iz Kneževa uhićen je jučer ujutro nakon 
što je pokušao ubiti trudnu suprugu Slađanu Mitrović u mjestu Bokan

Dalibor Mitrović (37) iz Kneževa uhićen je jučer ujutro nakon što je pokušao ubiti trudnu suprugu Slađanu Mitrović s kojom već ima sedmero djece.

Pokušaj ubojstva, policiji je prijavljen oko 7 sati ujutro, u obiteljskoj kući Mitrovića u mjestu Bokan. Prema nekim informacijama, u trudnu suprugu je ispalio jedan hitac iz vojničke puške za koju nije imao dozvolu. Hitac je trudnicu pogodio u šaku. Tragedija je mogla biti i veća, jer je hitac probio i prozor, a komadi stakla ozlijedili su 17-godišnjeg sina. Potvrđeno je da je policiji u Kneževu prvo prijavljeno da se trudnica sama ranila, ali je očevid otkrio suprotno. Ranjenoj ženi i maloljetnom sinu pomoć je ukazana u Kliničkom centru Banja Luka, gdje je rečeno da nitko nije životno ugrožen, a ni trudnoća nije dovedena u pitanje. Glasnogovornica Marija Markanović izjavila je da je osumnjičeni nakon uhićenja sproveden na kriminalističku obradu. “Oboje pacijenata su nakon zbrinjavanja i pregleda otpušteni na kućnu njegu”, naveli su iz banjolučkog KC-a. Osumnjičeni Mitrović danas će biti sproveden na saslušanje kod dežurnog tužitelja, a koji će odlučiti hoće li podnijeti zahtjev nadležnom sudu za određivanje pritvora. Mještani Bokana i poznanici Mitrovića ispričali su jučer da je osumnjičeni poznat po nasilničkom ponašanju, te da njegova obitelj živi u neviđenom siromaštvu i bijedi.

“Čovjek ne radi, a pravi djecu gotovo svake godine po jedno. Što mu je žena skrivila da puca na nju to nikome nije jasno”, ispričao je poznanik Mitrovića koji je želio ostati anoniman. Dodaje kako je Milan inače poznat kao nasilnik i osoba koja voli pucati, ali da nikom nije ni palo na pamet da bi mogao cijev okrenuti prema žena koja mu je rodila sedmero djece, a uskoro i osmo.

- Žive s njegovim roditeljima u trošnoj kući. Gotovo svi spavaju u jednoj prostoriji. Ne kažem da čovjeku ne može pasti mrak na oči, ali pucati u trudnu ženu, zahtijeva ozbiljnu kaznu”, ispričao je mještanin Bokana. Sedmero djece Mitrovića jučer su bili preplašeni nakon pucnjave u kojoj su im ranjeni brat i majka, a neznancima koji su im dolazili pred kuću samo su postavljali jedno pitanje: “Jeste li vi iz socijalne službe?”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije