Sarajevo

Ranio ga hicem pa ga želio dokrajčiti udarcima u glavu

Policija
19.04.2013.
u 09:19

Jedna osoba u bijegu nakon ranjavanja muškarca

Vatreno je jučer oko podneva bilo u Sarajevu. Na Trgu Barcelona, na taksi štandu naselja Mojmilo došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen J.J. Iz sarajevskog MUP-a potvrdili su da je jedna osoba ozlijeđena i upućena u kliničku bolnicu.

Metak oštetio arteriju

Policija još uvijek prikuplja informacije oko ovoga kaznenog djela. Očevici ističu kako se u trenutku začuo trostruki pucanj, nakon kojeg je J.J. pao. Pogođen je u nogu, a metak je oštetio arteriju. Napadač mu je nakon što ga je ranio, prišao i počeo ga udarati u glavu, stoga se događaj može okarakterizirati i kao pokušaj ubojstva.

Više obračuna

Ovo nije prvi put da su aktualna dvojica u akciji, ako je vjerovati navodima. Prije nekoliko mjeseci isti ovaj napadač je “mahao kalašnjikovim ispred kafića u kojemu je J.J. obično sjedio”, ali tome se nije pridavalo previše pozornosti. Eskalacija sukoba se dogodila nakon prekjučerašnje tučnjave, u kojoj je napadač ponovno izazvao incident, ali o njegovom imenu zasad se oprezno šuti. U bolnici su istaknuli kako je J.J. dovezen s prostrijeljenom desnom natkoljenicom, a stanje nije ozbiljno te bi se on trebao normalno oporaviti. Kontaktirali smo i ured glasnogovornika policije Sarajevske županije gdje nam je, u razgovoru s glasnogovornikom Irfanom Nefićem, potvrđeno da traje potraga za osobom koja je sudjelovala u pucnjavi, no zbog istrage nisu u prilici davati više informacija. U Sarajevu su se, pak, pojavile špekulacije kako se radi o nerazjašnjenim poslovima koji od ranije datiraju, o čemu u glasnogovorništvu nisu željeli govoriti. Potvrđeno nam je još to da je nepoznati muškarac zajedno s još dvojicom, putničkim motornim vozilom marke Fiat Punto, plave boje, pobjegao s mjesta događaja. Raspoložive policijske snage rade na rasvjetljavanju ovoga događaja. Građani očekuju što jači angažman policije u uhićenjima, s obzirom da ovo nije prva pucnjava ovoga tjedna, već nastavak obračuna na ulicama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije