Barcelona

Puyol: Nas igrače jako je iznenadio Guardiolina odluka

\'Barcelona\'s captain Carles Puyol (L) vies with Sporting Gijon\'s Croatian forward Mate Bilic (R) during the Spanish League football match Barcelona against Sporting Gijon on September 22, 2010 at t
AFP
29.04.2012.
u 13:05

Kapetan nogometaša Barcelone Carles Puyol rekao je da je tužan zbog odlaska Pepa Guardiole, koji je svojom odlukom jako iznenadio cijelu svlačionicu.

- Ovo je težak i vrlo tužan trenutak za sve nas. Htjeli smo da Guardiola ostane, ali poštujemo njegovu odluku. Kada smo čuli da je Vilanova novi trener, bili smo presretni. On je pravi čovek za nastavak projekta jer odlično poznaje momčad i vjerujem da će filozija naše igre ostati ista - rekao je Puyol.

Kapetan Barce priznao je da nitko od suigrača nije mogao pomisliti da trofejni španjolski trener neće produljiti suradnju.


- Vjerovali smo da će produžiti ugovor, prije tjedan dana bih se okladio da će Pep ostati. Zahvalni smo mu na svemu šta je uradio za našu momčad. Barcelona uvijek ide na pobjedu i pokušat ćemo da jedini preostali trofej osvojimo za njega - zaključio je Puyol.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije