Suradnja fakulteta H

Prva dama RH Tatjana Josipović predavala studentima u Zenici

Tatjana Josipović
VL FOTO
29.04.2012.
u 13:17

Predavanje je upriličeno u amfiteatru Metalurškog fakulteta Univerziteta u Zenici

Prva dama Hrvatske Tatjana Josipović održala je predavanje za studente poslijediplomskog studija Pravnog fakulteta Univerziteta u Zenici. Predavanje je upriličeno u amfiteatru Metalurškog fakulteta Univerziteta u Zenici. Tatjana Josipović je istaknula da je ovo veoma važno predavanje, kako za Republiku Hrvatsku, tako i za BiH koja se nalazi pred ulaskom u Europsku uniju.

Prva dama Hrvatske je zaposlena kao redoviti profesor Građanskog prava Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, koji s kolegama iz Zenice ima redovitu suradnju i razmjenu. Gošća iz Hrvatske, Tatjana Josipović, supruga predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića je stoga napomenula kako joj je posebno drago što je ta suradnja rezultirala i njenim dolaskom te obraćanjem poslijediplomcima u Zenici.

Ovo je samo jedno od predavanja koje je upriličeno za studente Pravnog fakulteta, već sljedećeg tjedna dolaze novi predavači sa zanimljivim temama. U rujnu prošle godine prva dama Republike Hrvatske Tatjana Josipović boravila je i u Mostaru gdje je u sklopu pravne konferencije “Europsko i međunarodno pravo pred nacionalnim sudovima u postsocijalističkim zemljama. – Pravna kultura u tranziciji“, održala predavanje. Osim za konferenciju svoj dolazak u Mostar tada je nakon pune 22 godine, iskoristila i da razgleda grad na Neretvi, njegove kulturne znamenitosti te je obišla staru gradsku jezgru i Stari most.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?