Brutalno ubijen

Provalnici na kućnom pragu ubili gastarbajtera koji ih je ‘ulovio’

Ubojstvo
KLIX:BA
15.06.2012.
u 09:39

Dok su bježali, jedan od lopova se okrenuo i ispalio hitac u domaćina

Gastarbajter Sabir Bajramović (56) iz mjesta Orahovice, nastanjen u Sarajevu, preksinoć oko 23.10 sati brutalno je ubijen ispred ulaza u kuću u Ulici Ajvaz Dedina, općina Ilidža. Kako spominju susjedi, u njegovu kuću provalila su dvojica lopova koje je nesretni čovjek uhvatio u krađi.

- Dok su bježali, jedan od lopova je izvukao pištolj i ispalio hitac koji je usmrtio Bajramovića. Nakon što ih je primijetio, pokušao ih je spriječiti. Provalnici su počeli bježati, a vlasnik kuće ih je pokušao zaustaviti, nakon čega se jedan od lopova okrenuo i iz pištolja ga ubio u dvorištu ispred objekta. Naš nesretni susjed je prije nekoliko dana stigao iz Švedske, gdje je na privremenom radu, što je očito privuklo kradljivce, valjda računajući da će lako doći do bogatog plijena, kažu stanovnici.

Kako je izvijestio Irfan Nefić, glasnogovonik MUP-a Sarajevske županije, tijelo ubijenog je vozilom “KJKP Pokop” prevezeno u prosekturu Bare zbog obdukcije, a inspektori su priveli jednu osobu, koja bi se mogla dovesti u vezu s ovim zločinom. Traga se i za ostalim sumnjivcima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije