HOĆE LI OTIĆI?

Prosinečkog zove posrnuli Villarreal

\'13.08.2011. Beograd, Srbija - Trener nogometnog kluba Crvena zvezda Robert Prosinecki na stadionu Marakana.  Photo: Petar Glebov/PIXSELL\'
Petar Glebov/PIXSELL
20.05.2012.
u 23:28

Navijači Vojvodine zapalili su u utakmici protiv Zvezde hrvatsku zastavu, valjda u znak protesta protiv Prosinečkog

S obzirom da su se odnosi Roberta Prosinečkog i predsjednika Crvene zvezde Vladimira Lukića rapidno pogoršali kad je naš trener stao na stranu igrača u štrajku zbog neisplate plaća, aktualizirala se priča o navodnom odlasku Žutog s klupe crveno-bijelih. Ponudu je poslao Villarreal još dok nije postao klub iz druge španjolske lige, no ona još uvijek stoji jer je samo pitanje dana kada će naći nekoga da zamjeni aktualnog trenera Miguela Angela Lotinu.

Iza ''žute podmornice'' katastrofalna je sezona. Unatoč sudjelovanju u Ligi prvaka, i vrijednosti momčadi od 140 milijuna eura, nisu uspjeli izboriti ostanak među najboljih 20 španjolskih momčadi pa sada spas vide u Prosinečkom jer žele što skoriji povratak u elitu.

Dodajmo i kako se na utakmici u Novom Sadu između domaće Vojvodine i Crvene zvezde dogodio incident. U susretu posljednjeg kola srpskog prvenstva Zvezda je povela u 14. minuti, Delije su slavile bakljama, a domaći navijači na tribini zapalili hrvatsku zastavu. Vojvodina je na kraju slavila 2:1.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije