NESTALI U OŽUJKU

Pronađena tijela Marija Tolića i Vernera Ajdarija u općini Hadžići

tolić
VL FOTO
29.12.2010.
u 13:27

Za njihovo ubojstvo se sumnjiči Zijad Turković i kriminalna organizacija koju je navodno vodio

Na lokalitetu mjesta Ivan-Sedlo, općina Hadžići, danas su pronađeni posmrtni ostaci dviju osoba, a dokazi ukazuju na to da se vjerovatno radi o tijelima Marija Tolića i Vernera Ajdarija, saopćeno je iz Tužilaštva BiH.

Operativni tim Tužiteljstva BiH, u koordinaciji s Županijskim tužiteljstvom u Sarajevu, zajedno s policijskim djelatnicima SIPA-e, Federalne uprave policije i MUP-a Sarajevske županije, danas je na lokalitetu Glasinac, na području Ivan-Sedla, izvršio pretragu terena prilikom koje su pronađeni posmrtni ostaci dviju osoba.

Aktivnosti operativnog tima je koordinirao glavni tužitelj Tužilaštva BiH Milorad Barašin.

Prema prvim nalazima, pronađena tijela su posmrtni ostaci Marija Tolića i Vernera Ajdarija, nestalih u ožujku ove godine. Zadnji put su viđeni u Sarajevu.

Identitet osoba čiji su posmrtni ostaci pronađeni bit će precizno utvrđen forenzičkim analizama.

Na leševima su pronađeni tragovi djelovanja vatrenog oružja.

Za ubojstva Tolića i Ajdarija osumnjičena je organizirana kriminalna skupina predvođena osumnjičenim Zijadom Turkovićem.

Tužiteljstvo BiH nastavlja istragu u ovom predmetu u pravcu podizanja optužnice protiv osumnjičenih pripadnika spomenute zločinačke organizacije

Komentara 1

WA
waheed
18:12 29.12.2010.

Iskreno saučešće familiji Tolić i familiji Ajdari za pokojnog Maria i Vernera koji su nedužni stradali od zločinačke skupine predvođeni sa zijadom i šejlom turković.Sobzirom da vas ne poznam samo vam želim reći da sam i ja izgubila brata rahmetlii Emira Hadžića od iste zločinačke organizacije možda bolje rečeno sa šejlom turković na čelu,ne sakrivam svoj identitet jer sam spremna odmah da dam život za svoga brata mog (anđela).U životu se samo treba dragog boga bojati in adati se da su naši najmiliji na boljem mjestu od nas.pozz.od fam.Hadžić sa Bune kod Mostara.!!!!!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?