Rukomet

Prilika za najveći uspjeh u povijesti ženskog rukometa u BiH

Utakmica
08.02.2013.
u 11:05

Utakmice su zakazane za subotu i nedjelju (9. i 10. veljače) i obje će se igrati u Mostaru

Mostarske rukometašice, rukometašice Zrinjskog u osmini finala Challenge kupa igrat će dvije utakmice protiv makedonskog predstavnika Kumanova. Utakmice su zakazane za 9. i 10. veljače i obje će se igrati u Mostaru.

Predsjednik kluba gospodin Dragan Pinjuh, u razgovoru za naš list kazao je kako su skoro svi uvjeti ispunjeni i da će se obje utakmice moći bez problema odigrati. - Imamo još neke sitne nedostatke u dvorani koje trebamo otkloniti, ali mislim da ćemo uspjeti sve dovesti u red.

Što se drugih stvari tiče, sve je u najboljem redu. Pripremili smo svlačionice, pripremili smo dvoranu za delegate, suce, osigurali smo internetsku vezu i slično. Uglavnom, sve smo uradili po IHF standardima - kazao je predsjednik HŽRK Zrinjski Dragan Pinjuh.

Također, Pinjuh je kazao kako makedonska ekipa dolazi danas u Mostar.

- Oni dolaze sutra (danas, nap. a) i bit će smješteni u hotelu Ero. Što se tiče treninga, mi smo im ostavili da izaberu termine kada im bude najviše odgovaralo - istaknuo je Pinjuh.

Napomenimo i to da se prva utakmica između Zrinjskog i Kumanova igra u subotu s početkom u 18 sati, a “uzvrat” je dan kasnije u nedjelju, u 16 sati.

Ulaznice se po cijeni od pet konvertibilnih maraka mogu kupiti na nekoliko mjesta u gradu (Mepas Mall, Palačinka bar, Caffe Zrinjski, Caffe Mali puž), kao i u prostorijama HŽRK Zrinjski. Na kraju, predsjednik Dragan Pinjuh pozvao je sve navijače i simpatizere Zrinjskog da dođu i daju podršku ovim igračicama, a one će svakako dati sve od sebe kako bi eliminirale Makedonke i plasirale se u četvrtzavršnicu Challenge kupa, te time postigli najveći uspjeh u povijesti kluba. Sretno, Plemkinje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?