Nestanak

Prije godinu dana nestala Antonija Bilić

\'antonia_bilic1\'
Arhiva VL
07.06.2012.
u 16:03

Hrvatska policija i dalje traga za nestalom djevojkom te se provjerava svaka informacija vezana uz njezin nestanak

Sedamnaestogodišnja Antonija Bilić iz Krički pored Drniša nestala je na današnji dan prije točno godinu dana, a hrvatska policija i dalje traga za nestalom djevojkom te se provjerava svaka informacija vezana uz njezin nestanak, kaže načelnik PU šibensko-kninske Ivica Kostanić.

Posljednji put 17-godišnja srednjoškolska učenica Antonija Bilić je viđena kako ulazi u kamion Dragana Paravinje na mostu preko rijeke Čikole, a potom joj se izgubio svaki trag. Načelnik PU šibensko-kninske ističe kako policijska potraga neće prestati dok se Antonija ne pronađe, te dodaje kako se svaka informacija koju policija dobije, temeljito provjerava. Tako su se provjeravali i neki podaci koje je policiji dostavio jedan vidovnjak, no dosad nisu pomogli istrazi. Osim toga još uvijek i sami vršimo pretragu terena i radimo analizu kretanja Dragana Paravinje, osumnjičenog za počinjenje kaznenog djela, navodi Kostanić. Na Županijskom sudu u Šibeniku traje sudski postupak protiv Paravinje kojega se sumnjiči da je pokušao silovati, a potom i ubio maloljetnu Antoniju, te njezino tijelo skrio. Paravinja je djelo priznao pred srpskim istražnim tijelima, da bi pred hrvatskim pravosuđem sve zanijekao.

Kako bi izrazili potporu policiji u naporima da se Antonija Bilić pronađe, učenici i učitelji srednje škole \"Ivana Meštrovića\" iz Drniša, koju je pohađala i nestala djevojka, sutra će ulicama toga grada organizirati \'Mimohod nade\'.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?