LOŠ IZBORNI REZULTAT

Preslagivanje u HSP-u BiH početkom iduće godine

Jurišić
Tomislav Milićević
19.10.2010.
u 07:54

Tu se prvenstveno misli na Stanka Primorca Ćanu i Branka Ćorluku, koji su na sastanku svoje mandate dali stranci na raspolaganje

Iako su pojedini članovi HSP-a BiH, nezadovoljni rezultatom na općim izborima, svoje mandate ponudili stranci raspolaganje, do kraja ove godine neće doći do preslagivanja unutar stranke, kazao je predsjednik HSP-a BiH Zvonko Jurišić nakon sastanka Županijskog vijeća HSP-a ZHŽ-a.

Tu se prvenstveno misli na Stanka Primorca Ćanu i Branka Ćorluku, koji su na sastanku svoje mandate dali stranci na raspolaganje. Jurišić je kazao da će početkom iduće godine doći do reorganizacije podružnica, jer su se neki od članova na ovim izborima pokazali aktivnijim od drugih.

Istaknuto je da rezultati u županiji nisu sukladni očekivanjima, ali je izraženo zadovoljstvo što je HSP BiH, nakon ovih izbora, postao parlamentarna stranka na svim razinama vlasti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?