nakon 12 operacija

Preminula mlada majka koju je drogirani suprug zapalio benzinom

ubojstvo,megan kimbrough (1)
Foto: Facebook Screenshot
1/3
13.11.2012.
u 08:44

Nesretnu Megan drogirani suprug Joshua (32) u kolovozu prošle godine zalio je benzinom i zapalio. Tada joj je izgorjelo više od 80 posto tijela pa su je liječnici u posljednja tri mjeseca morali operirati čak 12 puta

Mlada majka Megan Kimbrough (26) preminula je u subotu na Floridi nakon tri mjeseca patnji prouzročenih stravičnim ranjavanjem od strane supruga.

Daily Mail piše da je nesretnu ženu drogirani suprug Joshua (32) u kolovozu prošle godine zalio benzinom i zapalio. Megan je tada izgorjelo više od 80 posto tijela pa su je liječnici u posljednja tri mjeseca morali operirati čak 12 puta. Rane su bile toliko teške da je medicinskim sestrama trebalo tri sata da joj zamijene zavoje. No uz silan trud, nisu mogli spasiti Megan čije je tijelo podleglo višestrukim infekcijama.

Očekuje se da će vlasti uskoro promjeniti optužnicu te Meganinog supruga Joshuu koji je nakon što ju je spalio uništio kuću, ukrao automobil i kreditnu karticu, sada optužiti i za ubojstvo.

>>Brutalno mučila pa ubila sluškinju jer nije dobro čistila kuću

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije