Održana sjednica

Predstavništvo RS-a se otvara u Mostaru

Sjednica
17.05.2012.
u 14:40

Govorilo se o aktualnoj političkoj situaciji u ovom dijelu zemlje te problemu nezaposlenosti Srba

Mostarski Gradski odbor Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) održao je jučer zajedničku sjednicu s Predsjedništvom Mladih socijaldemokrata, na kojoj je bio i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik. Na sjednici je bilo riječi o aktualnoj političkoj situaciji u ovom dijelu zemlje, problemu nezaposlenosti Srba te o načinima koje bi trebalo rješavati probleme i stvarati uvjete za održivi povratak.   

\"Cilj nam je da što više Srba vratimo u Mostar jer je ovo i naš grad. Naša nastojanja usmjerena su u tom pravcu i upravo zbog toga otvaramo predstavništvo Vlade Republike Srpske u Mostaru. Nadam se da će ova direktna spona znatno doprinijeti poboljšanju komunikacije između nas\", kazao je predsjednik Dodik, istaknuvši da Srbi iz Mostara imaju posve isti tretman kao i oni u RS-u. Jednako mogu konkurirati na sve vrste pomoći i subvencija koje svojim građanima odobrava Vlada RS-a, kazao je Dodik. On je obećao da će podržati svaki program za pomoć Srbima iz Mostara koji se bave poljoprivredom te obnovom škola i vrtića za srpsku djecu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?