trodnevni posjet

Predsjednica raftingom na neretvi završila posjet Hercegovini

Kolinda Grabar Kitarović
15.08.2016.
u 12:04

Zajedno s prijateljima Grabar Kitarović spustila se kanjonom rijeke Neretve, a na mirnome dijelu se zaustavila zbog zajedničke fotografije

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović završila je sinoć višednevni odmor u Međugorju, tijekom kojega je bila na raftingu na rijeci Neretvi. 

Zajedno s prijateljima spustila se kanjonom rijeke Neretve, a na mirnome dijelu se zaustavila zbog zajedničke fotografije.

Predsjednica je s prijateljima sudjelovala na misama u Meðugorju, te se popela na Brdo Ukazanja i Križevac. Tijekom posjeta razgovarala je i s hrvatskim članom BiH Predsjedništva Draganom Čovićem.

Posjetila je i Franjevački samostan u Širokom Brijegu, te Franjevački samostan u Mostaru gdje je obišla novi Dom za studente te se popela na Zvonik mira.

Hrvatska predsjednica pohodila je i Ljubuški, Kupres, Tomislavgrad te Ramu gdje je razgovarala s franjevcima. Svoj odmor provela je radno razgovarajući s većim brojem dužnosnika, gospodarstvenika, društvenih uglednika i građana.

Ključne riječi

Komentara 1

HE
Herax
15:22 15.08.2016.

Zanimljivo da se protokolarno propustilo posjetiti jedan od najstarijih samostana u BIH, onaj na Humcu.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?