Liga 12

Posušani će dobiti utakmicu bez borbe

Košarka
01.12.2012.
u 13:10

Od odigravanja susreta u nekom drugom terminu koji je zatražio Servitium i Košarkaški savez Bosne i Hercegovine, neće biti ništa

Upravni odbor košarkaškog kluba Posušje donio je odluku i službeno je izvijestio ljude iz nadležnih tijela Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine u vezi neodigranog susreta prošlog kola u Gradišci gdje su trebali nastupiti protiv Servitiuma.

Neće biti susreta

Susret nije odigran zbog problema u koje je zapao klub iz Gradiške, te su domaćini bez ikakvog dogovora s Posušanima prolongirali susret.
Od odigravanja susreta u nekom drugom terminu kojega je zatražio Servitium i Košarkaški savez Bosne i Hercegovine, neće biti ništa.
Kako se nitko od čelnih ljudi kluba iz Gradiške nije razgovarao s Posušanima o mogućnosti pomijeranja termina, u Posušju su odlučili povinovati se propozicijama natjecanja, u kojima stoji da se bez dogovora dvaju klubova termin odigravanja susreta ne može mijenjati. Stoga je očekivati da će nadležno tijelo Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine registrirati susret 20:0 u korist Posušana, s tim da će Gradišćani još ostati bez boda koji se dobiva za nastup. I dok će zasigurno oko ovog susreta biti još povuci, potegni, u međuvremenu je košarkašima Servitiuma isplaćeno pola plaće i igrači su nakon pet dana stanke nastavili s treninzima , čime je barem za kratko izbjegnut sunovrat kluba.

Regularnost prvenstva

Što će biti dalje, i je li upitna regularnost prvenstva, nitko ne zna. Zna se samo da je momčad Servitiuma u sedmom kolu gost kod Kaknja koji je baš kao i Servitium u proteklih šest kola upisao dvije pobjede. U Posušju su tijekom svih proteklih dana vrijedno trenirali pripremajući se za nedjeljni susret kada im u goste stiže vodeća Čapljina.

-Bit će teško, Čapljina ima iskusan i kvalitetan sastav. Mi se nećemo predati unatoč problemima koje imamo. Ozlijeđena su nam dva važna igrača Šakota i Čutura, ali bez obzira tko god bude igrao, trudit ćemo se i pokušati pobijediti favoriziranog protivnika, kazao nam je trener Posušana Tihomir Mustapić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije