Još dvije tragedije

Posušak poginuo silovito udarivši motociklom u kamion na cesti

Motor
13.07.2013.
u 10:39

Davor Lovrić poginuo je u stravičnoj prometnoj nesreći

Motociklist Davor Lovrić, 30-godišnjak iz Posušja, poginuo je u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u Ulici Rade Marjanca na području Šipova. Nesreća se odigrala oko 14.25 sati, kada se Lovrić, koji je vozio motocikl “honda”, na regionalnoj cesti Šipovo - Kupres sudario s teretnim vozilom “micubishi” za čijim se upravljačem nalazio Dušan Trivunčić (25) iz Šipova.

Silovit udar

Od siline udara Lovrić je zadobio teške ozljede od kojih je na mjestu ostao mrtav. Točne okolnosti pod kojima se nesreća dogodila za sada, međutim, nisu poznate. Inače, pogibija se dogodila i u još jednom slučaju prometne nesreće. U teškoj nezgodi, koja se dogodila oko 13.30 sati, na magistralnoj cesti Srbac - Laktaši, u naselju Razboj Lijevče, poginuo je biciklist Savo Barašin (87) iz ovog lijevčanskog sela.

Sve zbog vijka

Nesretnog biciklista udario je automobil “passat” kojim je upravljao Marko Milić (28) iz Kladara kod Srpca. Prema neslužbenim informacijama, automobil je u biciklista udario kada je starac naglo skrenuo na lijevo, u namjeri da s ceste uđe u susjedovo dvorište. U tom trenutku je iz suprotnog smjera naišao “passat”, i pored vidljivih tragova kočenja u dužini od 30 metara, udario biciklista, koji je na mjestu ostao mrtav. Prizor je, prema priči mještana, bio stravičan. Koviljka Vujčić, čija se kuća nalazi desetak metara od mjesta nesreće, kaže da je čula škripu kočnica, a zatim i strahovit udar.

- Znala sam da se dogodila nesreća, ali nisam vjerovala da je netko nastradao. Nisam smjela izići na cestu, ali sam čula susjede kako komentiraju da je nesretnom Savi odbijena jedna noga i smrskana glava. Savin prvi susjed kaže da je starac deset minuta prije nesreće bio kod njega i tražio neki vijak, da nešto popravi u kući.

- Nažalost, nisam imao vijak koji mu je trebao i Savo je otišao tražiti ga od drugog susjeda. I to je bilo kobno, poginuo je 300 metara od svoje kuće - kaže naš sugovornik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?