MOSTAR

Postavljen spomenik poginulim borcima Armije Republike BiH

spomenik
bljesak.info
14.04.2012.
u 22:44

Spomenik je postavljen u popodnevnim satima na prostoru ispred Vijećnice od strane nepoznatih osoba

 

Ispred nove Gradske vijećnice u Mostaru večeras je postavljen spomenik poginulim borcima Armije Republike BiH.
Na prednjoj strani spomenika uklesano je "U spomen na sve pripadnike Armije Republike Bosne i Hercegovine, koji su poginuli u ratu 1992. - 1995. braneći Mostar i državu BiH".
Spomenik je postavljen u popodnevnim satima na prostoru ispred Vijećnice od strane nepoznatih osoba. Navodno iza postavljanja spomenika stoji 'Udruženje porodica šehida i poginulih boraca ARBiH' koje za ovo nije imalo dozvolu od nadležnih službi Gradske uprave Grada Mostara.
Trenutno su ispred Vijećnice pripadnici PU Mostar

Ispred nove Gradske vijećnice u Mostaru večeras je postavljen spomenik poginulim borcima Armije Republike BiH.Na prednjoj strani spomenika uklesano je "U spomen na sve pripadnike Armije Republike Bosne i Hercegovine, koji su poginuli u ratu 1992. - 1995. braneći Mostar i državu BiH", prenosi bljesak.info

Spomenik je postavljen u popodnevnim satima na prostoru ispred Vijećnice od strane nepoznatih osoba. Navodno iza postavljanja spomenika stoji 'Udruženje porodica šehida i poginulih boraca ARBiH' koje za ovo nije imalo dozvolu od nadležnih službi Gradske uprave Grada Mostara.Trenutno su ispred Vijećnice pripadnici PU Mostar.

Kako vecernji.ba doznaje, večeras je u HDZ-a BiH u Mostaru održan izvanredni sastanak na kojem je zaključeno kako nadležne inspekcije trebaju reagirati u ovom slučaju, te donijeti rješenja sukladno zakonima.

Inače, ovi događaji su zasjenili pitanje provedbe presude Ustavnog suda BiH koja se odnosi na promjene Statuta Mostara, a na čiju implementaciju se još uvijek čeka. Upravo na ovome pitanju će se vidjeti postoji li u našoj zemlji pravna država ili je još uvijek kontrolirani kaos jedino stanje u kojem građani Mostara i BiH žive. 

Ključne riječi

Komentara 4

AN
Ana33
10:19 15.04.2012.

Islamisti polako osvajaju BiH džamahiriju...

ŠK
škripari
10:29 15.04.2012.

Biče dosta problema koliko ja znam ovdje nije ArmijaBIH ginula već preko puta ovog spmenika ubijala naše branitelje konkretno vidi se da su bezobrazni koliko su teški ovo je planski rađeno i biče takvih problema da če se izazvati grašanski bunti jer ovo je tako opasno i diže tenzije da neki misle da su Hrvati ginuli zajedno sa Bošnjacima 93 što apsolutno osporavam datumi u 93 godini su bili vrjeme krvavih sukoba i na ovom mjestu barem na ovom nikad Bošnjaci nisu smili staviti spomenik to ispada kad bi tamo gdje su Bošnjaci stradali od srba ili drugog naroda gdje god imaju spomen obilježje trebali staviti i onih koji su ih ubijali čistokrvna provokacija i vođenje zemlje ka Bođnjanizaciji ja vam kažem da RSnije luda kad se suprostavlja Sarajevu konkretno Bošnjacima tek se sad vidi zašto tako je i nesretni rat počeo isto provokacijom ABIH MOS-a

ŠK
škripari
10:50 15.04.2012.

ćestitam večernjem na informaciji jer kakva smo država nebi ni znali mi Hrvati da smo živi i da postojimo da nije svetinje i ljudi dobre volje

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?