zločin na marjanu

Policija uhitila mladog beskućnika iz Splita! On je ubio Selenu?

'Selena_Margarit_Graciano_Ma'
''
03.10.2012.
u 08:03

Slobodna Dalmacija javlja da je uhićen mlađi čovjek iz Splita, beskućnik, koji je do sada policiji bio poznat zbog manjih kaznenih djela.

Prema neslužbenim i vrlo šturim ali pouzdanim informacijama splitska policija uspjela je riješiti slučaj ubojstva Selene Margarit Graciano Macedo (31), turistkinje iz Meksika koja je nestala 22. kolovoza na Marjanu, kada je vrlo vjerojatno i ubijena, prva doznaje Slobodna Dalmacija. 

Slobodna javlja da je uhićen mlađi čovjek iz Splita, beskućnik koji je do sada policiji bio poznat zbog manjih kaznenih djela.

Podsjetimo, Selena je nakon četiri dana potrage pronađena mrtva na splitskom Marjanu. Bila je zakopana na dubini od pola metra, a ubojica joj je prerezao vrat nožem. Policija je obavila nekoliko stotina obavijesnih razgovora, a u ruksaku pronađenom na Marjanu, 20-ak metara od njezina tijela, bio je dres NK Milana s nadimkom na leđima, krvavi nož, selotejp, dva sendviča, fotoaparat...

>>Nova verzija zločina: Meksikanku Selenu ritualno ubili sotonisti?!

>>'Ili ubojica nije pametan ili se pojavio netko tko ga je kopirao'

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?