Riješeno ubojstvo

Policija otkrila ubojice Adema Delića i predala ih Tužiteljstvu

ubojstvo
VL FOTO
17.04.2012.
u 09:39

Nakon izvršene kriminalističke obrade, Tužiteljstvu predani Fehić i Ševal Ahmić, te Mirnes Husićić

Službenici policije MUP-a ZDŽ-a utvrdili su okolnosti pod kojima se u nedjelju u ranim jutarnjim satima dogodilo ubojstvo Adema Dedića, rođenog 1986.godine iz Željeznog Polja, općina Žepče. Prema službenom policijskom izvještaju, utvrđeno je da je u mjestu Mjestova Ravan u Željeznom Polju kod Žepča, došlo do narušavanja javnog reda i mira međusobnom tučnjavom više osoba i upotrebom hladnog oružja - noža, te da je jedna osoba zadobila ozljede uslijed kojih je podleglo prilikom prijevoza do Doma zdravlja u Žepču.

Nakon izvršene kriminalističke obrade i dokumentiranja izvršenog kaznenog djela, u službenim prostorijama je ispitan osumnjičeni Fehić Ahmić (24), iz Željeznog Polja, na okolnosti počinjenog kaznenog djela ubojstva, te su ispitani i osumnjičeni Ševal Ahmić (31) i Mirnes Husićić (21), obojica iz Željeznog Polja, na okolnosti počinjenog kaznenog djela sudjelovanje u tučnjavi. Osumnjičeni su nakon kriminalističke obrade predani županijskom tužiteljstvu Zenica na nadležnost i dalji postupak, uz izvješće o počinjenom kaznenom djelu i otkrivanju izvršitelja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije