NAKON TEŠKIH POVREDA

Policajka Hindić puštena na kućno liječenje

bugojno (1)
Reuters
16.07.2010.
u 13:16

Pacijentica Hindić bila je vrlo uzbuđena dok je, u pratnji roditelja, napuštala Kliniku. U izjavi za novinare kazala je da se osjeća dobro i zahvalila za brigu i učinkovitost dr. Alića i ostalog osoblja Klinike i KCUS-a

Policajka Edina Hindić iz Bugojna dobro se oporavila od povreda koje je zadobila u nedavnom terorističkom napadu u Bogojnu i danas je otpuštena s Klinike za anesteziju i reanimaciju Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo.
 
Ispred zgrade Klinike za anesteziju i reanimaciju Edinu je ispratilo rukovodstvo KCUS-a predvođeno prof.dr. Farisom Gavrankapetanovićem. U izjavi za novinare on je kazao kako će pacijentica Hindić, u skladu s procedurom, izvjesno vrijeme provesti na bolničkom liječenju u Bugojnu, nakon čega će biti otpuštena kući.
 
Gavrankapetanović je naglasio da će pacijentica Hindić ponovno krajem srpnja doći na Kliniku radi manjih korektivnih intervencija u vezi s povredama kapka i oka odnosno  maksilofacijalnog dijela.
 
Šef intenzivne njege Klinike za reanimaciju i anesteziju dr. Mirsad Alić kazao je da povrede koje su nanesene Edini Hindić neće ostaviti nikakve posljedice po njeno zdravlje.
 
Pacijentica Hindić bila je vrlo uzbuđena dok je, u pratnji roditelja, napuštala Kliniku. U izjavi za novinare kazala je da se osjeća dobro i zahvalila za brigu i učinkovitost dr. Alića i ostalog osoblja Klinike i KCUS-a. Edina je naglasila da se i dalje namjerava baviti istim poslom.
 
Ispred zgrade Klinike za anesteziju i reanimaciju danas su, Edinu ispratili i predstavnici raznih struktura policije, a želje za brzi oporavak uz buket cvijeća poželio joj je direktor Federalne uprave policije Zlatko Miletić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?