poremećen um

Policajac planirao otimati, silovati, kuhati pa jesti žene

'Members of policeman leave the area where a gunman had taken several people, including a bailiff, hostage during a home eviction in Karlsruhe, southwestern Germany, on July 4, 2012.  A police spokesm
'DANIEL ROLAND'
26.10.2012.
u 08:52

Gilberto Valle iz New Yorka mjesecima se pripremao na stravične zločine, no zahvaljujući njegovoj bivšoj supruzi, policija ga je na vrijeme otkrila

Policajac iz New Yorka Gilberto Valle uhićen je jer je zajedno s još jednim muškarcem planirao otimati žene, silovati ih i mučiti, a nakon toga ih ubiti te pojesti, piše BBC.

Američka policija njegove je namjere otkrila u rujnu kada je policajac preko svog računala razmjenjivao e-mail poruke o svojim planovima s drugim muškarcem. Policija je na njegovom računalu nakon toga pronašla podatke o stotinjak žena, njihova imena i fotografije, ali i adrese te opise.

Gilberto Valle je nakon toga optužen da je tražio metode kako imobilizirati i drogirati žene te da je s jednom osobom dogovorio otmicu za novac.

Policiji ga je prijavila njegova bivša supruga nakon što je na računalu pronašla uznemirujuće podatke.

U jednom razgovoru preko interneta njegov "suradnik" ga je pitao "Koliko je velika tvoja peć?" na što mu je policajac odgovorio: "Dosta velika da u nju stane jedna od tih djevojaka ako joj savijem noge".

Iako niti jedan zločin nije počinjen, policajac se jednom prilikom sastao s jednom od žena koju je planirao oteti u ubiti.

– Mislio sam da ju zavežemo na nekakav uređaj, a onda kuhamo na laganoj vatri i držimo je na životu što je duže moguće – napisao je u jednoj poruci policajac.

>> Kanibalski trojac ubio još 5 žena i prodavao peciva s ljudskim mesom

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?