PRATILI GA

Policajac iz Mostara "pao" pri isporuci droge heroin

marihuana, heroin (1)
PU istarska
20.05.2011.
u 10:28

Najveća povreda radne dužnosti u posljednje vrijeme na području MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije

Najvjerojatnije nakon duljeg praćenja i prisluškivanja, inspektori Odjela za posebne namjene MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije uhitili su na djelu jednog djelatnika Policijske uprave Mostar. Naime, uhvatili su ga u klopci, i to nakon što su od policajaca naručili ‘robu’ na točno označeno mjesto u središtu Mostara, što je ovaj očito već ranije činio. Da sramota za većinu poštenih ‘plavca’ bude veća, radilo se o teškoj drogi heroin.

Iako je to, prema svemu sudeći, godinama prakticirao, kao i navodno konzumirao, mladi policajac je jučer pušten da se brani sa slobode (!?). Prethodno je suspendiran, a oduzeto mu je oružje i odora. O ovom skandaloznom slučaju jučer nije bilo ni riječi službenog stava menadžmenta ovog MUP-a. Pogotovo bi nas zanimalo na koji je način godinama zakazivana provjera kadrova koji bi se trebali brinuti za opću sigurnost građana.

S druge strane, pohvalan je konačan angažman inspektora koji su u posljednje vrijeme uzdrmali narkomilje u gradu na Neretvi. Opet, kako neslužbeno doznajemo, riječ je o policajcu Danijelu L., kojeg je jučer saslušala i dežurna županijska tužiteljica Tatjana Prcović. Ni iz ovog tužiteljstva se nisu oglašavali o ovom slučaju zloporabe službenog položaja i dilanja narkotika. Kaliko nam je poznato, ovo je u posljednje vrijeme najveća povreda radne dužnosti nekog pripadnika PU-a Mostar.

Do sada se uglavnom spominjala korupcija i krađa nekolicine njegovih posrnulih kolega.

Ključne riječi

Komentara 3

KI
kitikat
10:02 21.05.2011.

i hoce samostalan entitet.....a zvali bi se New Columbia

MO
mozel
13:00 20.05.2011.

Zadrzi te ga u policiji jer on sada znade sve cake i lanale kojima se dolazi do groge pa ce vam jako dobro doci za pomoc.Jer su u bivsem sistemu koristili najvise lopove koji su sve znali krasti pa su oni bili najsposobniji za istrage lopova i kradja. a ovomu je prvi put da je uhvacen pa mu to oprostite a uvalite ga da otkriva cijelo podzemlje narkotike.

OB
-obrisani-
18:23 22.05.2011.

Kada ne kaznjavate i nepritvarate druge pustite i njega . Kad drugi nerade svoj posao a sto bih on to morao.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?