Spašena vozačica

Pogledajte ogromnu rupu koja je 'progutala' auto u vožnji

ginkgo
Foto: Arhivska fotografija
1/2
04.07.2013.
u 08:01

- Cesta se otvorila ispod mene i auto je počeo padati i prevrtati se rekla je šokirana vozačica

Pamela Knox (60) vidjela je da auto ispred nje klizi, ali je nastavila voziti. Bio je to loša odluka jer se nasred ceste otvorila rupa od šest metara i progutala je. Srećom, prošla je bez ozljeda.

- Samo sam zazivala Isusa i samo sam to mogla izgovoriti 'Isuse, Isuse, Isuse'. Znam da sam dobro zahvaljujući tome, rekla je vozačica koju je doslovno progutala rupa od najmanje šest metara na cesti u Toledu. 

- Cesta se otvorila ispod mene i auto je počeo padati i prevrtati se - dodala je šokirana vozačica za Toledo Blade. Nakon što se auto konačno zaustavio, voda iz cijevi počela je puniti stražnje sjedalo.

- Nisam znala što se događa. Mislila sam da ću umrijeti. Nisam mogla gledati u vodu pa sam samo buljila ispred sebe - rekla je. Uspjela je doći do mobitela i nazvati supruga, a iz rupe je izašla nakon što su joj vatrogasci spustili ljestve. 

Policija je izvijestila kako žrtva nije životno ugrožena, ali je potresena. Za svaki slučaj prevezli su je u bolnicu, piše KLTV.

Sumnja se kako je do nesreće došlo zbog puknuća glavne vodovodne cijevi ispod ceste.

 - Mnogo je kišilo zadnje vrijeme i nešto je sigurno poplavilo ispod ceste - rekao je policijski narednik Joe Heffernan dok je dizalica izvlačila auto iz rupe.

>>Rupa na cesti otkrila zabrinjavajuću boju vode... zelenu

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?