Previše razmišljao

Pogledajte nevjerojatan promašaj Waynea Rooneyja

Rooney (1)
Screenshot YouTube
18.09.2013.
u 16:49

- Uvijek je tako kada puno razmišljate. Nisam ni sam znao što da napravim, da pokušam postići gol ili dodam Robinu

Navijači Manchester Uniteda sinoć su u prvom kolu Lige prvaka mogli gledati pravu ljepoticu. Njihova momčad pobijedila je Bayer iz Leverkusena 4:2, a ključnu ulogu odigrao je Wayne Rooney. Igrač koji je ovog ljeta želio napustiti klub zabio je dva pogotka i ponovno uspostavio ljubav s navijačima. A mogla je ta ljubav biti još i jača da nije promašio čistu priliku i uprskao šansk za hat-trick.

Napadač Uniteda izbio je sam ispred vratara, zaobišao ga i našao se ispred praznog gola. Da stvar bude gora, pokraj je imao i suigrača Van Persieja koji je također stajao sam kao duh, a Rooney je napravio najgore što je mogao - niti je dodao, niti pucao, a lopta je otišla pokraj gola.

- Uvijek je tako kada puno razmišljate. Nisam ni sam znao što da napravim, da pokušam postići gol ili dodam Robinu. Na kraju sam napravio nešto između i uprskao – rekao je Rooney.

>>Kakav promašaj! Je li ovo najveći svih vremena?

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije