PROSLAVA

Poduzetnici središnje Bosne ponosni na priznanje Večernjaka

osoba
Srećko Stipović
10.03.2011.
u 09:45

Velik broj prijatelja, suradnika i gospodarstvenika iz cijele BiH nazočilo je svečanosti u Vitezu

Na svečanom ručku koji je Franjo Rajković, poduzetnik iz Viteza, organizirao za svoje prijatelje, pristigle su važne osobe iz društvenog, kulturnog i političkog života, ne samo središnje Bosne. On smatra da je to priznanje i svim drugim poduzetnicima iz središnje Bosne. Na svečanost u Franšizni centar BiH stigao je i Ante Suton, također dobitnik Večernjakova pečata - za sportski kolektiv. Suton je izrazio zahvalnost Večernjaku što je prepoznao KK Široki kao klub koji postiže veoma zapažene rezultate.

Uzvanici na ručku

Na svečanom ručku bio je i veleposlanik RH u BiH dr. Tonči Staničić, predsjednica FBiH Borjana Krišto, a u Vitez je stigao i Jozo Pavković, glavni i odgovorni urednik Večernjeg lista za BiH, sa suradnicima Ivanom Mikulić i Anom Buntić Ćavar. Kongresna dvorana Franšiznog centra u Vitezu jučer je bila mjesto gdje se okupila krema gospodarskog, kulturnog, političkog i javnog života središnje Bosne. Povod, druženje i slavlje nakon dodjele Večernjakova pečata Franji Rajkoviću, poznatom poduzetniku koji je od čitatelja proglašen Osobom 2010. godine. Vidno uzbuđen zbog velikog broja gostiju koji su se odazvali njegovu pozivu, Rajković je na početku svečanosti rekao: - Posebno mi je drago kada sam pročitao u medijima da je “Osoba godine u izboru Večernjakovih čitatelja poduzetnik iz Viteza Franjo Rajković”. Ja bih dodao da je ovo priznanje i svim drugim gospodarstvenicima iz središnje Bosne. Također moram naglasiti da je ovo meni drugi Pečat u 10 godina od Večernjaka jer mi je, prije dvije godine, dodijeljen Pečat za gospodarstvo.

Nakon što je pozdravio nazočne, a posebno svog poslovnog prijatelja i također dobitnika Pečata Antu Sutona iz Širokog Brijega, Rajković je naglasio važnost veza između središnje Bosne i Hercegovine. Ante Suton, vlasnik poduzeća «Suton» te predsjednik KK Široki također je govorio o čvršćoj suradnji Hercegovine i središnje Bosne iako je ona i sada dobra.

Uspješna suradnja

-Moj kolega Franjo i ja zajedno smo slavili priznanja od Večernjaka. Želim Vas sve pozdraviti u ime cijele Hercegovine, a posebno mog Košarkaškog kluba Široki u kojem sam ja predsjednik.

KK Široki je pravi primjer da je moguće postići dobre rezultate i uspješno voditi jedan klub. Malo pameti, malo novca i puno više ljubavi i - eto uspjeha. To je tajna uspjeha KK Široki. Već punih 16 godina deset poduzetnika iz tog grada uspješno vode klub. Nadam se da će to biti još najmanje 16 godina, dodao je Suton koji je Franji Rajkoviću poklonio monografiju Širokog Brijega.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?