Otvorenje

Počeo malonogometni turnir \'\'Mostarsko srce\'\'

Mostarsko srce
11.05.2012.
u 11:47

Na turniru humanitarnog karaktera sudjeluje 12 malonogometnih ekipa

Na Sportsko rekreativnom centru Kantarevac u Mostaru u četvrtak je otvoren turnir humanitarnog karaktera \"Mostarsko srce\". Organizator ovog turnira je Sportski savez Grada Mostara i na njemu sudjeluje 12 malonogometnih ekipa. Turnir je otvorio  gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić, a svečanost otvorenja svojim nastupom uljepšale su mostarske mažoretkinje.

Turnir je započeo utakmicama između Elektroprivrede HZHB i MUP-a HNŽ, a rezultat je u konačnici bio 1:3 u korist ekipe MUP-a HNŽ-a. U drugoj utakmici su se sastale ekipe Unicredit banke i RMC \'dr. Safet Mujić\', a pobijedio je Unicredit 6:4.

Danas u 19 sati sastaju se timovi Sveučilišta Mostar i Novinara, druga je utakmica između ekipa KBC Bijeli Brijeg i Aluminija, dok se u trećoj sastaju ekipe Vlade HNŽ-a i Elektroprivrede HZ HB, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Grada Mostara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?