LIGA UEFA

Pobjedom prijeći u "europsku pozitivu"

Široki
VL FOTO
07.07.2010.
u 07:36

Gosti iz Slovenije danas treniraju na Pecari, a domaćin ide u karantenu u Međugorje

Uzvratni susret s Olimpijom u četvrtak (20,30 sati) na Pecari bit će trideseta utakmica Širokoga Brijega u Uefinim natjecanjima, u kojima nastupa osmu godinu uzastopno. Bit će to priogoda za prelazak u "pozitivu", pošto su Širokobriježani do sada u eurokupovima zabilježili 13 pobjeda i isto toliko poraza, uz tri neodlučena ishoda. Prijeći u pozitivnu razlikuglede pogodaka bit će malo teže (37:41), ali da su Varea, Šilić, Wagner, Kožul i suigrači u prvoj utakmici bili malo prisebniji i imali mrvicu sreće, mogli su "unakaziti" mrežu Ljubljančana s još nekoliko pogodaka:

-U prvom susretu igrali smo po dogovoru, čvrsto, i odgovorno. Ali, bojim se našeg mentaliteta, pa upozoravam na oprez pred uzvrat. Trebat će proliti dosta znoja za konačni prolaz, oprezan je trener Ivo Ištuk.

No, uz oprez Ištuk je naglasio da je njegova momčad jako iskusna, s puno teških europskih utakmica u nogama. Zato nije očekivati neugodno iznenađenje, koje "zmajčeki" sigurno priželjkuju. Oni su u Široki Brijeg doputovali u utorak i smjestili se u hotel Park, nakon što su dan ranije stigli u Zenicu i tamo trenirali.

Olimpija je sinoć obavila trening i na SC Musa – Karačić, dok je Ištukova momčad vježbala na Pecari. Večeras će Širokobriježani u karantenu u Međugorje, dok će Olimpija trenirati na Pecari u vrijeme igranja utakmice.

Puno ogorčenih komentara među pristašama Širokoga Brijega izazvalo je saznanje o huliganskom napadu na njihova vratara Dejana Bandovića na ulici u središtu Sarajeva, njegova rodnog grada. Nepoznati počinitelj napao ga je "junački" s leđa. Dobio je udarac glavom u lice, a tko zna što bi još bilo da mu u pomoć nije pritekao jedan mladić. Bandović ne želi govoriti o svemu. Njegov nastup protiv Olimpije nije upitan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije