FEŠTA

Plavo-bijela noć

gabela
Foto: Frano Matić
1/9
22.01.2012.
u 14:17

Cijelo su vrijeme dinamovci strpljivo „odolijevali“ svojim brojnim obožavateljima koji su se željeli slikati ili na trenutak zagrliti svoje ljubimce

Još se prepričavaju detalji spektakularne GOŠK-ove Plavo-bijele noći u Gabeli koja se već tradicionalno organizira po završetku memorijalnog nogometnog turnira „Andrija Anković“. Na ovoj fešti u Gabeli bilo je jako veselo i razigrano, a uz sve sudionike turnira i brojne goste i uzvanike ipak su „glavna meta“ bili igrači zagrebačkog Dinama. 
Cijelo su vrijeme dinamovci strpljivo „odolijevali“ svojim brojnim obožavateljima koji su se željeli slikati ili na trenutak zagrliti svoje ljubimce. A dinamovci su u jednom trenutku u rukama držali malog navijača Dinama, a na kraju su i taj zadatak odlično odradili. Ovaj put nije bilo Zdravka Mamića koji je ranijih godina redovito „palio“ atmosferu u Gabeli. 
I bez Zdravka Mamića na Plavo-bijeloj noći u motelu Lav u Gabeli bilo je dosta živo do dugo iza ponoći. Dvoranu je na noge dignula Neda Ukraden, a u tom glazbenom dijelu programa nastupili su još i pjevači Nazif Gljiva, Darko Šutalo Rahan, Pero Križanović i skupina Trojani iz HKUD-a „Drijeva“ Gabela. Priređena je i bogata tombola za koju su se posebno brinule zgodne hostese. Neke su hostese bile dobre sreće pa su od dinamovaca na poklon dobile majice GNK Dinamo. 
Stoga se može konstatirati da su se u Gabeli na jednome mjestu vidjeli i čuli sportski, glazbeni i jako zgodni detalji. Dio tog ozračja s GOŠK-ove Plavo-bijele noći donosimo vam u našoj fotogaleriji.
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?