TROJICA UHIĆENA

"Pištoljima’ tražili od konobara da im kaže gdje je otišao inspektor

ogi
VL FOTO
20.09.2010.
u 08:24

Naoružani pištoljima, osumnjičeni su prethodno došli u ugostiteljski objekt u kome su se raspitivali o jednom kriminalističkom inspektoru

Aljoša Galić (22) i Slaviša Straživuk (30) iz Banje Luke uhićeni su zbog sumnje da su ugrožavali sigurnost i ilegalno posjedovali oružje, potvrdila je Mira Miletić, glasnogovornica tužitelja. Saslušan je i Bogdan Bokan (31), ali je on pušten da se brani sa slobode.

Galić, Bokan i Straživuk uhvaćeni su u akciji kriminalističke policije CJS-a Banja Luka koja je došla do informacije da ova trojka predstavlja opasnost po jednog njihova kolegu.

- Naoružani pištoljima, osumnjičeni su prethodno došli u ugostiteljski objekt u kome su se raspitivali o jednom kriminalističkom inspektoru. Inače, taj inspektor svakodnevno pije kavu u tom objektu i sreća je da se u tom trenutku nije zatekao unutra, jer se u protivnom svašta moglo dogoditi - ističu iz CJS-a.

Osumnjičeni su tom prilikom prestrašili goste kafića, a konobaru su čak prijetili oružjem pokušavajući doznati je li inspektor dolazio u kafić. Policija je odmah organizirala potragu za njima, a ubrzo su ih našli u kafiću Super u banjolučkom naselju Lauš.

- Večer ranije, njih trojica su pravili nerede po gradu i narušavali su javni red i mir. Takvo ponašanje se nastavilo i u caffe baru Super, gdje su uhićeni i sprovedeni na kriminalističku obradu - dodaju šturu iz policije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije