Mitrović objavio rat

Pink tv: Todorićeva tunjevina k-plus nije ni za životinje!

mitrović (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
07.08.2011.
u 09:00

Goran Papović, predsjednik nacionalne organizacije Potrošač Srbije, sve je građane Srbije pozvao da u “širokom luku” zaobilaze trgovine trgovačkog lanca Idea koji je u vlasništvu koncerna Agrokor

Srpski turisti u Hrvatskoj su diskriminirani, srpski kapital nepoželjan, Todorićev trgovački lanac Idea truje srpske potrošače, pa čak i srpske kućne ljubimce!, samo je dio optužaba, uvreda i kleveta koje su iznijete u petak u središnjem dnevniku srpske nacionalne televizije Pink. Očito je srpski tajkun Željko Mitrović, vlasnik spomenute medijske kuće, krenuo u totalni rat protiv Hrvatske.

“Mačak mi je dobio proljev”

Podsjetimo, Mitroviću je naša Carina prošle godine zaplijenila jahtu vrijednu gotovo deset milijuna eura, a nakon što Mitrović nije želio platiti kaznu njegova će jahta biti prodana na dražbi. To je Mitrovića toliko razljutilo da je rekao da će “gubitak jahte stostruko naplatiti”.

Najprije je na svojoj televiziji i drugim medijima koje posjeduje zabranio emitirati već plaćene spotove Hrvatske turističke zajednice, a onda je najavio da će na svojim postajama zabraniti emitiranje hrvatske glazbe, spotova, serija, filmova...

No, najžešči napad izveo je u spomenutom središnjem dnevniku u kojemu je pola vremena - čak 13 minuta - potrošeno na prilog u kojem se blatilo Hrvatsku, hrvatske političare, a posebice gospodarstvenike. Tako su prikazali i prilog u kojemu stanovita doktorica Veselina Pelagić govori kako je njen mačak dobio proljev nakon što mu je dala par komadića tunjevine iz konzerve. Kamera je za to vrijeme “šetala” po izmiješanom sadržaju konzerve na kojoj je pisalo K-plus.

“Gotovina i Markač su zločinci”

Potom je Goran Papović, predsjednik nacionalne organizacije Potrošač Srbije, rekao da K-plus tunjevina “nije ni za životinje”, a onda je sve građane Srbije pozvao da u “širokom luku” zaobilaze trgovine trgovačkog lanca Idea koji je u vlasništvu koncerna Agrokor. Spomenuti slučaj u Agrokoru jučer nisu željeli komentirati. Urednici Pink TV-a otišli su tako daleko da su nakon poziva na bojkot Todorićevih proizvoda premijerku Jadranku Kosor optužili da je na proslavi Oluje pozdravila “ratne zločince Antu Gotovinu i Mladena Markača”.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 2

PA
park
17:33 07.08.2011.

Pa Hrvati u Bosni su u ljubavnoj idili sa Srbima , oni su njihov jedini spas , kako reče neki dan jedan \"pametnjaković\" :\"Zajedno u boj protiv Turaka\" , hebali vas Turci!

BO
bosanaco
22:51 07.08.2011.

stari pošalji i meni jedan Đoint, a i smanji malo pušenje je štetno za zdravlje

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije